Bröllopsfölje

Här presenterar vi vårt bröllopsfölje som är litet men betydelsefullt och några andra personer som det kan vara bra att känna till.

 • Näbb

  Alice

  Vår lilla tärna heter Alice. Hon drömmer om en fin klänning och att få hålla i brudbuketten under vigseln. Hoppas det blir en fin upplevelse för den lilla prinsessan.

 • Ringbärare

  Albert

  Albert kommer att bära fram ringen. Han tycker att det är ett lite konstigt uppdrag men han tycker ändå att det ska bli roligt.

 • Tärna

  Martina

  Brudens lillasyster. De har hängt ihop i vått och torrt under uppväxten. Lika som blåbär, dvs egentligen varandras motsatser som kompletterar varandra så bra. Martina kommer hålla ordning på Sandra under bröllopsdagen så hon inte vimsar till det, vilket är en överhängande risk.

 • Bestman

  Robin

  Robin är Jonathans bästa vän som han har hängt ihop med sedan lågstadiet. De har varit på många resor och äventyr under åren. Det inte Robin vet om Jonathan är nog inte värt att veta.

 • Toast Madame & Toastmaster

  Lisa & Ken

  Lisa och Ken kommer hålla i trådarna och hjälpa oss få dagen att gå så smidigt som möjligt.

  För er som önskar förgylla vår dag med sång, tal eller något spexigt, ber vi vänligen att meddela detta till vår toast Madame eller toastmaster:

  Lisa, lisa@homeland.se, tel 0705-457 97 245

  Ken, ken@oklahoma.se, tel 0709-234 88 235

 • Sandras föräldrar

  Juystina & Paul

  Får vi lov att presentera Juystina och Paul som är Sandras föräldrar. De är ett bra team och en bra förebild. De ser fram emot bröllopet och att få gifta bort sin äldsta dotter i närvaro av många kära släktingar och vänner.

 • Jonathans föräldrar

  Jens & Kristina

  Jens och Kristina är Jonathans föräldrar. De är glada att Jonathan har hittat "hem" efter alla resor och äventyr. Förhoppningsvis blir det lite lugnare framöver.