Berättelsen om oss!

Här kommer berättelsen om hur vi träffades. Alla kanske inte vet hur det egentligen gick till ...

Sandras berättelse:

Jag känner Jonathan från tiden när jag bodde i Lund och studerade på Lunds Universitet. Jag och hans dåvarande flickvän arbetade tillsammans i baren på Clarion hotel när hon bjöd mig hem till sig för en fest. Jag tackade ja direkt. När jag kom in i lägenheten fångade en kille i vardagsrummet min uppmärksamhet. Jag minns att jag önskade att min dåvarande pojkvän kunde vara lite mer som han. Tyvärr fick jag veta att det var min kollegas pojkvän. Ni kan förstå min besvikelse. Det tog 6 månader innan deras förhållande skulle ta slut och 5 innan mitt förhållande sprack. Som nybliven singel stod han där en dag i baren. Jag fick hans telefonnummer och det blev början på vårt nya liv.

Jonathans berättelse:

Jag har ju läst Sandras berättelse innan jag skrev denna text. Hon har en förmåga att utelämna vissa detaljer eller lägga till sånt som inte riktigt stämmer enligt min uppfattning.

Vi träffades första gången via min före detta tjej på en fest hemma hos mig i Lund. När det förhållandet tog slut så dröjde det väl 8 månader innan vi började träffas. Det tog ett litet tag innan Sandra insåg vilken bra kille jag var och på den vägen är det.